Krypto novinky: Bull Run altcoinů! Odborníci v oblasti blockchainu vidí “příležitost k nákupu”, protože Wall Street Memes míří k 28 milionům dolarů

Letní prázdniny už pomalu končí a většina investorů a obchodníků se už vrací zpět do pracovního módu. Jak to ale vypadá nyní na kryptoměnových trzích? Je ideální čas na nákup altcoinů, nebo je lepší si ještě nějaký čas raději počkat? Zároveň si řekneme i něco o krypto projektu Wall Street Memes, jehož token WSM bude za necelý měsíc uveden na některých kryptoměnových burzách.

Je čas na nákup altcoinů?

Letošní léto se neslo na kryptoměnových trzích ve znamení poklesu, ovšem výzkumníci blockchainu ze společnosti Santiment v nově zveřejněné analýze poukazují na možnou změnu trendu. Začátek posledního prázdninového týdne totiž zahájily krypto velryby velmi zostra, jak je vidět na obrázku níže.

Santiment

„Tržní kapitalizace za poslední týden výrazně klesly a obchodníci jsou velmi polarizovaní. Mnozí věří, že se blíží rychlé zotavení, zatímco jiní to vidí jen jako začátek sestupu. Ale je nepopiratelné, že průměrné výnosy kryptoměn jsou v matematicky historické zóně příležitostí.“ uvedla společnost.

Graf
Celková tržní kapitalizace kryptoměn za období 22-29.8. 2023 Zdroj: coinmarketcap.com
Graf 1
Celková tržní kapitalizace kryptoměn bez Bitcoinu za období 29.7-29.8. 2023 Zdroj: coinmarketcap.com

Wall Street Memes

Nový krypto projekt Wall Street Memes boduje s velmi zajímavým konceptem, který kombinuje tradiční finanční poradenství s virální silou sociálních médií. Díky tomu tak může WSM oslovit opravdu velké publikum, které se zajímá nejen o finance, ale rovněž se chce také bavit.

Wall Street Memes (WSM) se tlačí na rostoucí trh, který těží z rostoucí poptávky po finančním vzdělávání a zábavě. Podle studie PwC se očekává, že celosvětové výdaje na finanční vzdělávání dosáhnou do roku 2025 10 miliard dolarů, zatímco trh s digitálním obsahem by měl do roku 2026 vzrůst až na hodnotu 269 miliard dolarů. Projekt WSM by tak mohl nabídnout udržitelný obchodní model, který může generovat různé zdroje příjmů a to včetně reklamy, předplatného, ​​partnerství, merchandisingu a akcí.

WSM

Wall Street Memes zároveň nabízí svým fanouškům stakingové funkce, které jim umožní generovat pasivní příjem. V současné době je stále možné si nativní token WSM koupit v rámci probíhajícího předprodeje. Předprodej byl sice již vyprodán, ale tým stojící za projektem se rozhodl dát investorům ještě necelých 29 dní pro nákup tokenů za cenu 0,0337 USD. To je také i cena, za kterou bude token WSM za 29 dní uveden na vybraných krypto burzách.

Koupit si token Wall Street Memes

Důležité: Investování je riskantní, a proto vždy platí následující. Investor by si měl v prvé řadě udělat svůj vlastní průzkum, než se rozhodne do vybrané nové kryptoměny investovat své finanční prostředky!

Originální článek Krypto novinky: Bull Run altcoinů! Odborníci v oblasti blockchainu vidí “příležitost k nákupu”, protože Wall Street Memes míří k 28 milionům dolarů pochází z webu CryptoSvet.cz.