Předpověď ceny Solana 2025-2030

Dnes budeme diskutovat a tom jaká je dlouhodobá předpověď ceny Solana. Solana, která byla představena před více než 2 lety v roce 2020, se stala přední kryptoměnou, která využívá mechanismus „proof of stake“. Kromě toho, že je jedním z prvních blockchanů, který používá inovativní mechanismus „proof of history“. V posledních letech je Ethereu na globálním trhu s kryptoměnami velkým konkurentem.

Měna v roce 2021 stoupla o přibližně 12 000 % a zůstala býčí téměř po celý rok. Při uvedení na trh byla cena SOL nižší než 1 dolar. Během býčího běhu roku 2021 však 6. listopadu  vzrostl na ATH ve výši 258,93 USD .

Dosavadní letošní rok se však ukázal jako vysoce volatilní pro všechny kryptoměny a ani Solana se nevyhnula tomuto náporu. Doposud byla letošní maximální cena 136,38 dolarů 3. dubna. SBlockchain byl také nedávno hacknut a tisíce uživatelů hlásilo, že přišly o své prostředky, celkem v hodnotě kolem 8 milionů dolarů.

Solana recenze

Dnes je Solana jednou z nejrychleji rostoucích kryptoměn na trhu s dosud téměř 89 miliardami transakcí. Průměrná cena transakce na platformě je 0,00025 dolarů, což z ní dělá jeden z nejekonomičtějších altcoinů v krypto sektoru. S 1 850 validačními uzly tvrdí, že je také jednou z nejbezpečnějších blockchainových sítí.

Dnes je to 9. největší kryptoměna na trhu s tržní kapitalizací přes 13 miliard dolarů. Díky své vysoké rychlosti a nízkým nákladům Solana úspěšně přilákala zájem jak retailových, tak institucionálních investorů po celém světě.

Na blockchainu Solana je unikátní to, že je to první platforma, která přizpůsobuje mechanismus. Jeho inovativní přístup k technologiím získal na trhu významnou trakci. Investoři si proto musí být dobře vědomi jeho předchozí výkonnosti, současného sentimentu na trhu a budoucích předpovědí.

Komunita

Kryptomunita Solana je globálně distribuovaný domov pro vývojáře, držitele tokenů, validátory a členy podporující protokoly. Komunitní financování je ve Solana životním stylem. Síť zůstává aktivní díky psaní příspěvků, článků, blogů, podcastů a chatů přes YouTube, Twitter, GitHub a mnoho dalších sociálních platforem.

Vlastnosti tokenu SOL

Nativní kryptoměna SOL byla vytvořena odbornýma rukama inženýrů a talentovaných programátorů, díky čemuž je spolehlivější.

  • Má finanční podporu robustní skupiny, a proto je bez jakýchkoli podvodů.
  • Úspěch SOL vychází také z aliancí, které z něj dělají vážený altcoin.
  • Žádný investor nevyžaduje žádné speciální školení nebo odborné znalosti k obchodování se SOL.
  • SOL také využívá výhod politického řízení a změn regulace.
  • Nabízí tržiště pro NFT.

Předpověď ceny Solana 2022

Současný trend SOL není tak pozitivní, ale může za tím být mnoho důvodů. Květen 2022 byl svědkem významného pádu na celém trhu a kromě toho SOL čelila také některým problémům ve svém blockchainu.

Blockchain SOL byl zastaven na téměř 4 hodiny kvůli technické chybě. Tato chyba byla pozorována u offline typu transakcí známých jako ‘Trvalé nonce transakce’. Tyto transakce byly zastaveny, dokud se vývojářům nepodařilo najít a vyřešit chybu.

Kromě toho se síť setkala s další chybou, která trvala téměř 8 hodin. Solana čelila problému s posunem hodin: zpožděním v čase v řetězci a tato chyba byla způsobena delším blokovým zpracováním vedoucím ke snížení výkonu.

Solana se však může zotavit díky několika aktualizacím, partnerstvím a komunitním financování. Podle naší předpovědi ceny SOL na rok 2022 se očekává, že cena do konce roku dosáhne přibližně 50 USD s významnou tržní kapitalizací, což je docela optimistické. Na základě naší prognózy ceny SOL se očekává, že průměrná cena bude kolem 44 USD a minimální cena může být 38 USD.

Graf předpovědi ceny Solana

Předpověď ceny Solana 2023

SOL vytvořil rychlou a spolehlivou síť a pracuje s uživatelskou zkušeností produktu. Tyto vlastnosti blockchainu Solana mohou pomoci SOL/USD získat mnohem vyšší ceny. Očekávaná maximální cena může být 60 USD s minimální cenou 48 USD. Podle předpovědi ceny kryptoměny Solana pro rok 2023, pokud bude snaha o funkční krypto pokračovat, cena tokenu Solana může dokonce zaznamenat paradigmatický nával investic.

Předpověď ceny Solana 2024

Na trhu s touto kryptoměnou SOL je poměrně dost spekulativních údajů. Zejména s ohledem na technologická oznámení a pokrok, který má společnost v plánu, naše cenová předpověď Solana (SOL) očekává, že její ceny mohou dosáhnout hranice 68 USD. Ve srovnání s jinými kryptoměnami se o to starají především funkce zabezpečení a škálovatelnosti a o zbytek se mohou postarat vzrušující propagační akce, díky nimž investoři sklízejí zisky.

Předpověď ceny Solana 2025

Solana může mít svůj podíl špatných dnů pokud dojde ke změnám v kryptoměnových zásadách a předpisech. Může plout klidně za 75 dolarů, takže neklesne, ale bude hrát konzistentně. Podle naší předpovědi ceny coinů Solana pro rok 2025 dosáhne vrcholu 85 USD. Solana očekává v nadcházejících letech obrovský růst a cenový horizont je pro SOL docela jasný.

Předpověď ceny Solana 2026

V roce 2026 předpověď Solana naznačuje, že hodnota může dosáhnout v průměru 72 dolarů. Vzhledem ke všem scénářům optimistických projekcí má potenciál dosáhnout 81 USD. Nové vznikající podniky a partnerství mohou dále posílit schopnost společnosti dosáhnout cílové ceny s očekávaným rozsahem 63 až 81 USD.

Předpověď ceny Solana 2027

Podle predikce ceny SOL zaznamená coin za celý rok nárůst o cca 46 %. Bude se obchodovat od potenciálního minima 75 USD po potenciální maximum 110 USD. Během celého roku bude mít mince průměrnou obchodní cenu 93 USD.

Předpověď ceny Solana 2028

Na základě naší dlouhodobé predikce ceny Solana bude krypto opravdu skvělá investice. Kryptoanalytici naznačují, že hodnota SOL může v roce 2028 prudce vzrůst. Očekává se, že minimální a maximální cena bude 100 USD a 135 USD, zatímco průměrná cena může být v roce 2028 118 USD.

Předpověď ceny Solana 2029

V roce 2029 může potenciální maximum mince dosáhnout 155 USD podle naší předpovědi ceny SOL. Minimální a průměrné ceny se mohou pohybovat kolem 135 USD a 145 USD.

Předpověď ceny Solana 2030

Podle naší předpovědi ceny SOL coinů ve všech minulých letech coin zaznamenal pouze stabilní růst. Očekáváme, že to samé bude pokračovat i v roce 2030. Rok 2030 bude rokem, kdy konečně opět překročí hranici 200 USD. Maximální předpokládaná cena za token SOL je 200 dolarů. Zatímco podle naší předpovědi ceny Solana na rok 2030 může být minimální cena kolem 160 USD s průměrnou cenou 180 USD.

Očekává se, že volatilita bude letos hodně vysoká, a proto si investoři musí být vědomi správných vstupních a výstupních bodů během takového tržního scénáře. Naše doporučení a informace by neměly být považovány za investiční poradenství, protože předpovědi ceny Solana nemusí být vždy přesné. Investorům se doporučuje, aby provedli vlastní průzkum úrovně rezistence, úrovně podpory a historického vzestupu a věnovali pozornost jiné dynamice trhu, aby se minimalizovala související rizika.

Předpověď ceny Solana: Názor odborníků

Zatímco někteří odborníci a platformy pro předpovědi kryptoměn zastávají konzervativní úhel předpovědi, jiní vytvářejí prognózu založenou na realističtějších a optimističtějších trendech. Zatímco naše prognózy berou v úvahu spoustu věcí, jako je technická analýza, cenová historie a názory odborníků. V této části se podíváme na to, co odborníci říkají o budoucnosti Solany.

Zcela závisí na pohybu měny a fundamentech. Podle prognózy Solana společnosti Price Prediction by se cena SOL mohla do konce roku 2022 obchodovat kolem 68 USD.
Price Prediction

Na základě předpovědi ceny Solana (SOL) Wallet Investor může být mince špatnou investicí; Prognóza pro rok 2027 je 40,154 USD. Očekává se, že vaše současná investice může být znehodnocena.
Wallet Investor

SOL má slibnou budoucnost. Podle prognózy ceny mince Solana se býci se vrátí a v polovině roku 2023 může její cena dosáhnout 78,25 USD.
Coin Price Forecast

Podle předpovědí SOL provedených Long forecastem se očekává, že cena mince dosáhne do konce roku 2022 kolem 32,10 USD.
Long Forecast

Předpověď SOL od GOV Capital uvádí, že se coin bude do konce roku 2022 pohybovat kolem 51,64 USD.
GOV Capital

Zdá se, že měna SOL vykazuje pozitivní dynamiku podle předpovědi ceny mince Solana. Býci ji posouvají nahoru stejně jako ostatní krypto obři. Do konce roku 2026 se může obchodovat za přibližně 78,76 USD.

Digital Coin Price

Závěr

Nebylo by správné nezmínit skutečnost, že síť Solana je náchylná k výpadkům a je tomu tak již delší dobu. Budou tyto výpadky pokračovat a budou mít pravděpodobně dopad na budoucí SOL? No, možná je ještě brzo. Podle generálního ředitele Bitwave :

“… musíme dávat pozor na Solanu, ale je to jediný blockchain, který má pravidelně velké výpadky, což u finanční technologie prostě není proveditelné.”

Ve skutečnosti více než 65 % panelistů Finderu věří, že Solana bude i v budoucnu zaznamenávat další výpadky.

Solana nicméně pokračuje v implementaci řešení pro zvýšení stability a spolehlivosti sítě. Zaměřuje se také na rozšiřování svého tržního ekosystému přijetím tržišť NFT, kompatibilitou EVM, propagací Solana Pay a zavedením Solana Mobile. 

Investoři by měli mít na paměti, že finanční trh zůstává vysoce volatilní a trh s kryptoměnami ještě více. Ani jednotlivci, ani analytici řízení umělou inteligencí nemohou předvídat neočekávané síly a jejich předpovědi se mohou velmi pravděpodobně překazit. Z tohoto důvodu byste měli provádět svůj průzkum a investovat rozumně.

Originální článek Předpověď ceny Solana 2025-2030 pochází z webu CryptoSvet.cz.